google-site-verification: googlecb886cfa494d56d3.html
top of page
boom Sketch

Zwangerschapsmassage

Shiatsu en massage tijdens je zwangerschap is een heerlijke manier om het contact tussen geest en lichaam te optimaliseren.

Het is een manuele lichaamstherapie, die met uitnodigende druk op bepaalde punten de communicatie tussen jouw lichaam en jouw bewustzijn weer helemaal op peil brengt.

 

Je veranderde lichaam komt tijdens deze zwangerschapsmassage helemaal in het hier en nu en de verbinding met je baby krijgt de ruimte om te groeien. Voor jouw kindje zelf betekent een ontspannen moeder een welkom cadeau; ontspannen spieren en een rustige geest zorgen voor een optimale ontwikkeling voor jouw baby.

Speciale massagetafel

Deze speciaal op de zwangere vrouw afgestemde massage wordt gegeven op een speciale tafel met een uitsparing voor de buik en borsten. Hierdoor kan het bekkengebied en onderrug goed behandeld worden. Bij deze massage worden verschillende technieken zoals Zweedse klassieke massage, shiatsu en voetreflexologie gecombineerd.

Zwangerschapsbegeleiding

Behalve het verhelpen van zwangerschapsklachten, zien we veel vrouwen die zwanger willen raken in de praktijk. Verder kan acupunctuur helpen de bevalling op gang te brengen en pijn tijdens de bevalling te verlichten.

Stuitligging

Als je baby in een stuit ligt, kan acupunctuur rond de 34e week helpen om te zorgen dat de baby zich omdraait. Onderzoek wijst zelfs uit dat dit dankzij een behandeling met acupunctuur en Moxa maar liefst 25% vaker gebeurt dan wanneer er geen acupunctuurbehandeling plaatsvindt!

 

Gegarandeerd dat je volledig ontspannen de deur weer uit gaat. 

 

 

 

Zwangere vrouw krijgt een zwangerschpsmassage op een speciale tafel
veer 6
Knipsel Stars
beste keuze
bottom of page