google-site-verification: googlecb886cfa494d56d3.html
top of page
boom Sketch

Cliënt ervaringen

De wee-opwekkende massage van Dagmar was erg ontspannen en bijzonder. Ze raakte precies de juiste punten en 12 uur later beviel ik van mijn zoontje!

 

Isabel.  

Sinds de eerste keer verslaafd aan shiatsu bij Dagmar!

Het helpt mij meer in balans te zijn, even een uurtje resetten noem ik het. Ook tijdens mijn zwangerschap fijne begeleiding. Ik heb een goede bevalling gehad en weet zeker dat het drukpunt 'easy delivery, beautiful baby' hieraan heeft bijgedragen :)                                              

Irene.   

veer 4

Ik heb de behandelingen bij Dagmar altijd als heel prettig ervaren. De intake was heel uitgebreid en ook bij de vervolgbehandelingen werd steeds even stilgestaan bij de verschillen t.o.v de vorige keer waardoor ik me ook steeds bewuster werd van de vooruitgang. Door de behandelingen ben ik veel lekkerder in mijn vel gaan zitten en kreeg ik meer rust in mijn lijf.

 

Myrna.  

Dagmar weet feilloos de spanning in je lichaam op te zoeken en met haar behandeling te verlichten. De behandeltafel geschikt voor zwangeren maakt dat je ook hoog zwanger heerlijk op buik kan liggen en je volledig ontspannen na een uur weer de deur uit loopt.

 

Lotte.  

Twee jaar geleden ben ik bij Dagmar terecht gekomen. Met name wilde ik toen wat meer energie opdoen en me beter in mijn vel voelen met massage ondersteuning.

Bij haar voelde ik me gelijk op mijn gemak en kon me zeer makkelijk over geven aan de fijne vrouwelijke manier van aanraken tijdens de fysieke shiatsu massage technieken die ze toepast.

Mede voelt Dagmar's vriendelijke zachte en respectvolle manier van persoonlijk aandacht geven, ook in gesprek, voor mij heel natuurlijk en liefdevol aan, waar ik veel waarde aan hecht. Haar openhartigheid en tips zijn altijd welkom en nuttig voor mij.

Tevens behandeld ze mijn dochter van 16 jaar die enkele herkenbare puber klachten heeft. We kunnen allebei zeggen dat de uitwerking van Dagmars toegewijde behandelingen een zeer goede en positieve uitwerking heeft op zowel fysiek als mentaal vlak. Zeer de moeite waard waar je ook mee zit.

                                                    

Elisabeth.  

"Iedere keer kijk ik weer uit naar mijn afspraak met Dagmar. Toen ik zwanger was raadde mijn verloskundige me aan eens bij Dagmar langs te gaan voor een behandeling en sindsdien ben ik steeds weer teruggekomen. Na de geboorte bleef ik mezelf verwennen met deze pure ontspanning voor mezelf en de rust die Dagmar creëert."

Roos.  

Het is heerlijk om gemasseerd te worden door Dagmar. Ze luistert aandachtig, voelt mee en weet welke punten te raken om alles weer te laten stromen. Zo fijn om weer een vast adres te hebben waar ik naar toe kan als ik voel dat mijn lijf en hoofd en hart het nodig hebben.

 

Lieke.  

Magic Hand
bottom of page